Hobby
Home.Hobbyhoek.Mijn werk.Op stap.Fotoalbum.Fotografie.Linken.Contact.
LINKEN
Lichtpuntjes op internet

Zomaar enkele sites of YouTube clips met acties van mensen die ik als lichtpuntjes zie omdat ze mij en vele andere mensen blij maken of een verrassend nieuw inzicht bieden.
On juist spatie gebruik

Het platform Signalering Onjuist Spatiegebruik (SOS) strijdt op een vrolijke manier tegen onjuist spatiegebruik in de Nederlandse taal.
The Joy of Stats

Hans Rosling laat aan de hand van statistieken heel beeldend zien waar de wereld in de afgelopen 200 jaar welvarender en gezonder is geworden. Er zijn grote verschillen tussen landen maar de mensheid als geheel is overduidelijk enorm vooruit gegaan.
Zandfiguren

Zandfiguren kunst door Ilana Yahav
"Sometimes dreams do come true..."
One day he will appear, real as life, bringing you your every wish...
Onzichtbaar drumstel

Rowan Atkinson als Mr. Bean speelt heel virtuoos op een onzichtbaar drumstel.
Thomas Crown Affair

Mijn favoriete scène uit deze film door een combinatie van muziek en hoe op briljante wijze de wachtende politie bij de neus wordt genomen en het gestolen schilderij wordt ‘teruggebracht’.
Ida van Dril

Op de Parade 2014 hoorde ik haar vertellen van ‘de koning die niet dood wilde”, bezoek haar site of bekijk hieronder een clip van die vertelling.
Bekijk voor beelden van onjuist gebruik
Gedichten en muziek

Oktober 2014 kom ik bij het doornemen van allerlei herinneringen het gedicht LENTE weer tegen, een zoete en wat zure herinnering aan L.I.V.

Juli 2015 deel ik de muziek van Unforgettable met iemand waardoor tekst toch weer heel anders gaat leven.